Stormflodsvarsel

Stormflodsvarsel

Undgå oversvømmelser når der kommer stormflodsvarsel

I Danmark kommer der flere og flere varsler om mulig stormflod, skybrud eller kraftig langvarig regn - vejrsituationer der ofte betyder oversvømmelser af veje, gader og ejendomme. Der arbejdes i mange kommuner med klimatilpasning, bygning af diger ved udsatte kyststrækninger og en række andre tiltag. Tiltag der ofte har mange års udsigt, og som koster rigtig mange penge.

Hos Husportalen arbejder vi med løsninger, der kan etableres langt hurtigere og til færre penge. Løsninger der fint kan etableres mens der ventes på de store kommunale løsninger.

Hos husportalen er vi eneforhandler af PREFA® vandbarriere-system fra Tyskland, der er et af markedets bedste og stærkteste produkter til at holde vandet ude i forbindelse med stormflod, skybrud og kraftig regn.

Vi udregner og projekterer individuelle løsninger. Det giver en 100% tilpasset løsning med optimalt sikring. De udsatte områder på ejendommen opmåles. Derefter tilpasses det fleksible aluminiums-system, så konstruktionen kan modstå vandet.
 

Kontakt os og hør mere

Jeg vil gerne kontaktes

Vedr.